Sense for Trance is een jonge organisatie die zich bezighoudt met het organiseren van met name kleinschalige trancefeesten. Wat begon als een eenmalig avontuur om een feest in Gorinchem te organiseren, groeit langzaam uit tot een passie om iedere keer een Trance avond te realiseren waar de bezoekers nog lang van nagenieten.

In februari 2011 was de eerste editie van Sense for Trance en door het succes daarvan zouden er dat jaar nog 2 edities volgen. In october en december, waarbij in december een samenwerking werd aangegaan met PT Events. Onder andere bekend van de grotere Trance feesten onder de naam Grotesque. Sense for Trance heeft een schitterende locatie bij Club Senz in gorinchem. De ruimte biedt plaats voor 250 trance liefhebbers, waardoor er een intieme sfeer ontstaat en er een persoonlijke interactie met de DJ's is. Al met al komt de ambiance die wij voor ogen hebben hier helemaal tot z'n recht.

Met onze vaste resident DJ's, talentvolle opkomende DJ's en reeds gevestigde namen in de Trance wereld staat iedere line-up weer garant voor een geweldige avond met Trance muziek.  "Music Unites People"  en met een intieme club met Trance liefhebbers is dat precies hetgeen waar Sense for Trance voor staat.

Wij hopen nog vele edities te mogen organiseren en nodigen je bij deze uit een avond met ons te ervaren.

David & Richard. 

Sense for Trance op FACEBOOK